De nieuwe Lexus CT 200h FULL HYBRID.

Vraagje: wat hebben celebs als Kylie Minoque, Sarah Jessica Parker, Leonardo di Caprio, Ben Affleck en Halle Berry gemeen? Antwoord: ze rijden allemaal Lexus. En binnenkort kan jij je ook bij dit illustere rijtje voegen, want op 1 maart zet de nieuwe Lexus CT 200h voet op Nederlandse bodem. ’s Werelds eerste full hybrid in het compacte luxe segment. Nu hij zo tergend dichtbij is, zijn we benieuwd of je zolang kunt wachten. Bijvoorbeeld op z’n spannende ‘looks’, de slimme technische snufjes waarmee hij boordevol zit en z’n meer dan royale uitrusting.

Royaal in uitrusting, bescheiden in verbruik

Of de Lexus CT 200h ook bescheiden is? Ja hoor, vooral als het om z’n brandstofverbruik gaat. Dat komt onder andere door de Lexus Hybrid Drive technologie met automaat. Evenals z’n intelligente combinatie van benzine- en elektromotor zorgt dat niet alleen voor een laag verbruik, wat goed is voor het milieu, maar ook voor een paar belastingmeevallers. De bijtelling is maar 14%, je betaalt geen wegenbelasting en nul komma nul BPM.

De rode loper, speciaal voor jou…

Maar natuurlijk draait het voor een echte celebrity vooral om…jou. Daarom krijg jij bij je Lexus de Red Carpet Treatment. Want waarom zou je voor een grote onderhoudsbeurt naar de dealer moeten? In plaats daarvan wordt je Lexus opgehaald en krijg je de beschikking over een vervangende. En als je eigen Lexus weer wordt afgeleverd, is hij van binnen én van buiten weer helemaal spic en span! Prince zong het al: Life can be so nice…

Nu maar wachten tot het 1 maart is. Het voordeel is wel, dat je dan tijd hebt om mee te doen aan een korte Lexus quiz. Daarmee maak je kans op een van de 100 Lexus Goodie Bags t.w.v. 150,- bomvol heerlijks om jezelf te verwennen. Doe hier de Lexus quiz. Veel succes!