Mijn boek over opties

Schrijven doe ik mijn hele leven al. Daarnaast handel ik dagelijks in opties. Dus toen ik door Piet Vannoppen en Maarten Verheyen van TradersOnly benaderd werd een boek te schrijven over opties hoefde ik niet lang na te denken. En ziedaar, na een paar maanden werk is het er ineens: het eerste toegankelijk geschreven, Nederlandstalige boek over een behoorlijk complex onderwerp.
zojuist verschenen

Schrijven doe ik mijn hele leven al. Daarnaast handel ik dagelijks in opties. Dus toen ik door Piet Vannoppen en Maarten Verheyen van TradersOnly benaderd werd een boek te schrijven over opties hoefde ik niet lang na te denken. En ziedaar, na een paar maanden werk is het er ineens: het eerste toegankelijk geschreven, Nederlandstalige boek over een behoorlijk complex onderwerp.